Pushing chocolate (spreads) to a whole new level.

Het ambachtelijke versterken door moderne kennis, smaak en passie samen te laten vloeien. Dat is wat Inca'cao het sterkst in is, maar niet zomaar een product een nieuwe benadering van ons zo bekende smeerpasta's.


Inca'cao is een ambachtelijke chocolaterie in Vlaanderen met een biohacking en koolhydraat (keto) arme mindset. Vincent Bulteel is gespecialiseerd in producten met een lage glycemie index (bloedsuikerspiegel).

Het Ambachtelijke

Inca'cao's smeerpasta's worden gedraaid anhydride ( zonder water) gedurende 24u in een steen molen. 

De moderne kennis
Er bestaan al veel koolhydraatarme producten, maar deze zijn vaak meer een last dan een deugd voor het lichaam en zijn vaak de oorzaak van zachte stoelgang, winderigheid door de oplosbare vezels, stress op het spijsverteringssysteem door de polyolen die de suikers vervangen en andere minder leuke effecten.
Wat deze bieden is nieuw. Deze smeerpasta's zijn ontwikkeld om geen impact te hebben op de glycemie index (GI) en zorgen onder andere voor vetverbranding. 

Kort gezegd : je eet deze smeerpasta en je verbrandt vet. 

De Ingrediënten : 
- 10% colageen 
- 10% ghee 
- 10% C8 (MCT olie) van kokosnoten (ter bevordering van de aanmaak van ketonen)
- Macadamia olie voor de omega 7 
- prebiotische oplosbare vezels GI 4-7!  glucose is 100

- natuurlijke zoetstoffen : D-ribose, Erythritol & Thaumatine

Deze vier smeerpasta's zijn nu bij ons te koop of eveneens ook online www.incacao.be
info@incacao.be
www.patisserievercruysse.be

U kunt meer te weten komen over de ingrediënten die wij gebruiken op www.incacao.be

Populaire posts