dinsdag 7 mei 2013

Workshop voor bruid in spe...

Beste meneer Vercruysse,

ik wil u nog eens bedanken voor zaterdag. Iedereen heeft er enorm van genoten, voornamelijk de bruid in spe. De gebakjes waren heerlijk. Heel vriendelijk dat u ook de receptjes wil doorsturen, iedereen zal ze ongetwijfeld proberen namaken.
De workshop is zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar! Als we zin hebben in chocolade of pareltjes van gebakjes dan komen we zeker langs!

Vriendelijke groeten,
Elodie



RECEPTUUR:
CP chocolat:
1 liter melk
200 g room
180 g dooiers
150 g suiker
60 g zetmeel
400 g chocolade Maraïbo Intenso 66% Felchlin
100 g boter

CP vanille:
1 liter melk
1 vanillestok
250 g dooiers
200 g rietssuiker
50 g bloem
50 g maïzena

Soezenbeslag:
250 g water
250 g melk
300 g bloem
10 g zout
10 g suiker
500 g eieren

Citroencème:
250 g bloemsuiker
250 g boter
3 citroenraspen
3 citroensappen
7 dooiers
1 ei