Voor de mensen die graag het feestmenu afsluiten met een mooie kerststronk...

Voor de Kerst en Nieuwjaar kan je hier enkele aanraders vinden, maar een totale lijst zal ik niet plaatsen. De reden is eenvoudig, ik zal meer hebben dan de vorige jaren omdat ik niet enkel Kerstbuches en eindejaarstaarten meer zal maken, om meerdere mensen tevreden te stellen.

Voor de mensen die graag het feestmenu afsluiten met een mooie kerststronk dan kan ik alvast volgende drie voorstellen:

1/ Mousse van framboos, interieur van mango en panna cotta van vanille en een cacaobiscuit met cranberries (eventueel met een vanillesaus of coulis framboos).

2/ Mousse van chocolade Arriba 72%, interieur van Costa Rica 40% melkchocolade, cremeux van gezouten caramel en een zacht chocoladebiscuit. (evt. met vanillesaus).

3/ Mousse van chocolade Maracaïbo 65% (gold medal for best chocolate in the world), interieur van gianduja en krokant met zacht chocoladebiscuit. (evt.vanillesaus).

Ijstaart: vanille-ijs in combinatie met framboossorbet en meringue of vanille-ijs met chocoladeparfait en meringue. Serveren met caramel-, chocoladesaus of coulis.

De glaçe is per halve liter ook in veel smaken te verkrijgen.

Verder zoals reeds aangegeven zal ik ook gebakken vruchtentaart blijven maken: abrikoos, pruim, perzik, nectarine, appel of peer.

Dit jaar geen aarbeien- of frambozentaart wel ananas, sinaasappel op bladerdeeg met een anglaisecrème onder het fruit en afgewerkt met bramen en rode bessen.

Natuurlijk zijn er onze Selecties Eindejaars Pralines Experiences in the world of fine chocolate, Geert Vercruysse Selection tot ver in het buitenland gekend.
Het assortiment macarons, per twaalf stuks, de dessertkoekjes en ook terug zijn de parmesankaaskoekjes na aanvraag van verschillende klanten.

Het assortiment chocoladetabletten is onuitputtelijk en steeds weer verrassend nieuw en als geschenk onovertroffen: “Chocolate is amazing in many ways, and being an amazing gift is one of them!”
Chocolate Covered Goods - Emotion Capsules
COVERED BLACK CURRANT
COVERED GOLDEN BERRIES
COVERED PEANUTS
COVERED CANDIED ORANGE PEEL

Handmade, wrapped with love and care in a silk paper and set in a Gift Box. 
100g of sour and juicy joys! 


TIP: Nieuw zijn de elektronische geschenkbonnen, die je je familie, vrienden of relatiekennissen cadeau kan doen wat leuk is voor beiden.

Voor speciale bestelling gelieve toch één week op voorhand ons eens te contacteren.

De openingsuren zijn vrij eenvoudig: vrijdag, zaterdag en zondag van 7u30′ tot 18u30′.



Populaire posts