woensdag 19 december 2018

NIEUWJAAR 2019


NIEUWJAAR 2019

1/ VOOR DE DONKERE CHOCOLADE LIEFHEBBERS:
     CHOCOLADEMOUSSE VAN TANZANIA 75%, MOUSSE VAN WITTE CHOCOLADE,
     CRUNCH VAN SPECULAAS EN CHOCOLADEBISCUIT.
TIP: serveren met vanillesaus en dit op kamertemperatuur.

2/ EEN ZACHTE KANT VAN CHOCOLADE: 
     MELKCHOCOLADE VAN COSTA RICA EN PRALINE VAN HAZELNOOT-GRANOLA 
     EN CHOCOLADEBISCUIT.
TIP: serveren met vanillesaus en dit op koelkasttemperatuur.

3/ VOOR DE FRUITLIEFHEBBERS:
     MANGOMOUSSE, FRAMBOOS EN VANILLE OP EEN BISCUIT VAN AMANDELEN.
TIP: serveren met een coulis van framboos op koelkasttemperatuur.

HET IS NIET NOODZAKELIJK OM TE BESTELLEN, U KAN MAKKELIJK KIEZEN IN DE WINKEL.

VERDER IS ER OOK NOG EEN KEUZE UIT GEBAK, MACARONS, 
EN VOORAL UIT ONZE SPECIALITEIT DE UNIEKE PRALINES. 
IJS HEBBEN WE IN HALVE LITERS.

OPEN VAN 8 UUR TOT 18 UUR OP:
VRIJD- 28/12,  ZATER- 29/12,  ZOND- 30/12,  MAANDAG 31/12
OP 1 JANUARI ZIJN WE OPEN TOT 16 UUR.


VERDER ZIJN WE TE VOLGEN OP SOCIALE MEDIA
(tip: plaatst u een foto van uw aankoop bij ons, op FB dan krijgt u bij uw volgend bezoek een heerlijke verrassing).