GEORGIA RAMON LIMOEN & TIJM BIO WIT


 

Deze witte chocolade is verrijkt met fruitig-fris-aromatische limoen en pittig frisse tijmolie. Helemaal voor het komende goede lenteweer en zomer!

Deze verfrissende witte chocola brengt de nodige afwisseling in de zomer. Limoenen hebben een intensieve, maar vooral meet kruidig aroma dan citroenen. Ze zijn sinds de negentiger jaren behoorlijk normaal geworden in de keuken èn als schijfje in drank (Mexicaans bier). Samen met de etherische tijmolie wordt het een extra frisse chocolade. Een frisse kick voor de zonnige maar ook bewolkte dagen – want fris-zuur smaakt blij!

Smaaktonen: lekker fris limoenzuurtje en een fleugje tijm

Een genot voor de zintuigen - gemaakt van uitstekende ingrediënten

Witte chocolade smaakt erg zoet en heeft daarom veel fans. Met deze  chocolade  creëert Georgia een nieuwe combinatie van de gebruikelijke goede kwaliteit, die onder de beste omstandigheden wordt geproduceerd met ingrediënten uit de biologische landbouw. Hoewel de chocolade zoet is, vormt hij een spannend contrast met het zure fruit van de limoen. De snack is een welkome afwisseling, zeker als de temperatuur laag is. De verfijning met tijm geeft het product een interessante noot. Georgia Ramon verfijnt de hoogwaardige witte chocolade met fruitige limoenen en aromatische tijmolie.

Daarbij wordt de nadruk gelegd op duurzame en ecologische landbouw van de gebruikte grondstoffen. De etherische olie uit Iran wordt gemaakt van verse tijm in een stoomdestillatieproces. Als een populaire specerij in de keuken is de tuintijm met een hoog gehalte aan thymol bijzonder aromatisch en geeft hij een opwindende afdronk aan de chocolade zodat deze verder kan worden geperfectioneerd. De chocolade van Georgia Ramon wordt ook gemaakt van cacaoboter uit de Dominicaanse Republiek, ruwe rietsuiker en volle melkpoeder. Het is glutenvrij en bijzonder verfrissend en daarom geschikt voor iedereen die van zoetigheid houdt en van spannende smaakcombinaties houdt.

Populaire posts