Pacari chocolade

Pacari Chocolate is een familiebedrijf uit Ecuador die biologisch geproduceerde chocolade maakt van de allerhoogste kwaliteit. Hiervoor werken zij uitsluitend met de Arriba Nacional-cacao die op deze manier bewaard blijft in het land van herkomst.
Santiago Peralta en Carla Barboto hebben een bedrijf opgebouwd dat gebaseerd is op sociaal en milieuvriendelijke principes. Het bedrijf ondersteunt de cacaoboeren en de coöperaties in het hele productieproces en houdt zich daarom aan de Fairtrade eisen. Hiervoor hebben zij zeer nauw samengewerkt met cacaoboeren en hebben de Europese techniek geleerd van het chocolade-maken.

Pacari chocolade differentiërt zich door de zeer pure, zuivere en fleurige smaak. Ook verwerkt Pacari als één van de weinige chocolatiers, ongebrande, dus rauwe cacaobonen in hun Raw Chocolate-lijn.
Het woord Pacari betekent ‘natuur’ in het ‘Quechua’, een taal uit Ecuador, en werd gekozen omdat het precies oproept waar Pacari chocolade voor staat: de beste producten van de aarde, 100% natuurlijk en 100% Ecuadoriaans.
De chocolades van Pacari zijn verkrijgbaar in onze winkel net als alle nevenproducten zoals de covered beans, chocolate pearls.


Reacties

Populaire posts