woensdag 20 december 2017

Eindejaar 2017/2018


Beste klanten,
Jullie hoeven niet te bestellen, er zal steeds voldoende gebak in de winkel aanwezig zijn.

Voor de mensen die graag het feestmenu afsluiten met een mooie kerststronk kan ik alvast het volgende voorstellen:

Nr 1. MAROU BA RIA 76%
Cacaobiscuit zonder bloem, een interieur van melkchocolade Costa Rica 40% en crunch van speculaas en praliné. Een chocolademousse van Vietnamese chocolade Ba Ria.
Overgoten met een donkere chocolade saus.
(Serveren met een vanille anglaisesaus indien gewenst).

Nr 2. GIANDUJA-CARAMEL
Cacaobiscuit zonder bloem, een interieur van caramel, pecannoten en beetje Himalayazout. 
Buitenkant een lichte smakelijke gianduja hazelnoot, overgoten met pralinésaus.
(Serveren met een vanille anglaisesaus indien gewenst).

Nr 3. MANGO-VANILLE
Een biscuit Duchesse met cranberriesaus, een interieur van vanille uit Oeganda en verse appeltjes-mango. Een mousse van mango en gelee van frambozen.
(Serveren met een coulis van frambozen indien gewenst).


Tevens zijn er drie soorten dessertglaasjes, crème brulée, macarons,...

Verder blijft er een assortiment van ons klassiek gebak evenals pralines, koekjes,...

De openingsuren voor Kerst en Nieuwjaar zijn licht aangepast:

Vrijdag van 8 tot 18 uur
Zaterdag van 8 tot 18 uur
Zondag van 7u30' tot 18 uur
Maandag van 8 uur tot 16 uur

deze uren gelden eveneens voor de week van oud naar nieuw.