zaterdag 21 april 2018

How about something really unique?


Kacau maakt het verschil in chocolade. Rond ‘s werelds aromatische cacao die er is, de arriba (ook wel: nacional) van Ecuador hebben de Ecuadoriaan Juan Espinosa en de Peruviaan Julio Avendaño organoleptische smaakbelevenissen ontwikkeld. Oog, mond en neus, alle zintuigen worden gekieteld.


De prachtige repen die elk een volledig eigen identiteit hebben, bevatten 74% arriba cacao en bevatten een rijke, aromatische mix aan Kruiden, fruit en hun aromas. 100% Kwaliteit gegarandeerd. De cacao komt van de coöperatie Fortaleza del Valle (Manabi).


Kacau started as a company that wanted to make a difference in the chocolate world. It’s a business created by two friends one from Ecuador the other from Peru. The idea of creating Kacau was to create a distinctive experience on every chocolate bar, taking advantage of the world’s finest cacao beans produced in Ecuador.

We worked with an artist to develop the designs on each bar. Having a chef in the team gave us an opportunity to play around with endemic flavors from the region. We created 11 original chocolate bars. Each bar has its own identity and flavor. We have carefully chosen the cocoa beans from organic fine flavored Arriba cacao grown in different sustainable farms of Ecuador.

Our bars are made with dark chocolate in different percentages, allowing the consumer to encounter a spectacular mixture between the world’s finest cacao and particular flavors that will enhance their taste buds experience and bring them to a whole new level. Kacau brings pure chocolate 100% quality guaranteed, with all the health benefits and rich flavor of Ecuadorian cacao and our chosen mixture of spices, fruits and aromas.

Op dit ogenblik hebben we zes soorten in ons assortiment:

Kacau puur arriba 74%
Deze pure 74% chocolade is de basis van Kacau Chocolates, de beste ingrediënten in de meest pure samenstelling. Helemaal arriba!

Kacau Banaan, Macadamia en Kaneel 74%
De mix van deze herkenbare smaken wordt geaccentueerd door de zoete smaak van onze bijzondere en heerlijke chocolade met maar liefst 74% cacao.

Kacau Limoen, Gember en Zwarte Peper 74%
Door de samensmelting van klassieke lichte kruiden en zachte limoensmaken, is deze chocolade een lekkernij met een verfrissende en verrassende “bite”.

Kacau Mango en Maras-zout 74%
Deze reep van de zeer aromatische Ecuadoriaanse arriba cacao smaakt verrukkelijk, door de combinatie van de zoetigheid van mango met een vleugje zout (uit Peru).

Kacau Matcha en Citroen 74%
Vergeet het stressvolle leven na het proeven van de zachte zoetigheid van matcha en de citrussmaak van citroen. Zelfs de drukste van ons zal zich weer kalm en klaar voor alles voelen.

             Kacau Sinaasappel en Incabes 74%
Een bijzondere smaakervaring wordt gecreëerd met de combinatie van onze incabessen, het verse citrus-aroma van een sinaasappel en onze verrukkelijke chocolade.

thanks to kacau chocolates