dinsdag 28 juni 2011

NEW Chocolate tasting: "Flavoured", tonight from 7pm-9pm

Taste is not the only guidline to sampling chocolate. That would be like looking at a landscape with only one eye, since chocolate confectionery, bars, and ganaches involve all of the five senses.

Tasting 10 new flavoured chocolates for the first time is quitte special its someting new to endure for me. 

@ Op deze proeverij krijgt u een introductie over de wondere wereld van de theobroma cacao(food of the gods). Hoe men chocolade maakt en wat het verschil is met standaardchocolade.

@ We proeven samen een 10-tal werelds fijnste origine chocolade en beleven de passie van deze uitzonderlijke chocolademakers.

@ We ontdekken hoe uiteenlopend de smaken en belevingen van chocolade kunnen zijn.

@ We hebben vooral veel plezier aan chocolade, die wij nadien eventueel kunnen aankopen voor de thuisblijvers...of als geschenk voor onszelf.

@ Deelname bedraagt 20,00€ - 

@ Bevestig je aanwezigheid per mail a.u.b., want plaatsen zijn beperkt!

HOW TO TASTE CHOCOLATE

World's Best Practice:  Share what is great and good in the world!


 
On the table tonight are: Akesson's, Madre, Chocolate and Love, El Ceibo, Pacari, Chocolate Orgániko.

1 opmerking:

  1. Chocolate tasting could be so fun with these chocolates! Hmm. Looking at the pictures makes me crave for lots of sweets!

    Beer, Cheese and Chocolate

    BeantwoordenVerwijderen